Articles

 • PIDDE P OCH DOGGE DOGGELITO SLÄPPER SOMMARLÅT NÄR TEXTEN ÄR PÅ SPANSKA BÖRJAR ALLA DANSA

  Artisterna Pidde P och Dogge Doggelito släppte nyligen VM-låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva" och nu är det dags för nästa samarbete - "När texten är på spanska börjar alla dansa". En låt som verkligen ska få höfterna att börja skaka. Inspirationen till låten kommer från den så kallade "Despacito-effekten" - när man sjunger med fast man inte fattar ett ord vad som sägs.

  Veta Mer

 • Han har gjort hemlig låt till fotbolls-VM – med spelarnas barn

  ArtistenPidde P, ellerPetter Hedwall, 36, som han egentligen heter, gick på fotbollsgymnasium i tonåren. Senare bytte han sina egna fotbollsdrömmar mot en musikkarriär – men sporten har fortsatt ligga honom varmt om hjärtat.

  Veta Mer

 • 00 barn upplevde rörelseglädje med Pidde P

  I förra veckan var artisten Pidde P på en miniturné i Vimmerby kommuns skolor för att få barn i rörelse tillsammans med Smålandsidrotten. Och det lyckades han minsann med! Hela 600 barn fick chansen att träffa Pidde P och dansa till hans populära låtar.

  Veta Mer

 • I coronavirusstinna tider blev Pidde P:s liveshow ett välkommet avbrott för skolelever

  Tilda Sjödin, Kem Ekstrand, Nellie Rosquist och Hanin Waraq fanns på plats när Pidde P framträdde på storbildsskärmen vid Parkskolan i Osby.

  Veta Mer